аксесоари за GSM
Застраховки BUL INS bul ins застраховки автокаско и гражданска отговорност http://aksesoari-gsm.com/
СЕО оптимизация

Офиса се намира в кв."Дианабад", предлага всички видове застраховки, подготовка на документи за огледи и щети, сервиз на автомобили!

 

zastr
SEO оптимизация
ftg

 

ОБРАТНО

 

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА „ПОМОЩ ПРИ ПЪТУВАНЕ”С AСИСТАНС? 
Целта на застраховката е да осигури денонощна квалифицирана медицинска помощ и транспорт за застрахованите, в случай, че претърпите злополука или внезапно се разболеете – за български граждани – в чужбина, а за чуждестранни граждани - на територията на Република България и трети страни.

КАКВО ПРЕДЛАГА БУЛ ИНС?

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС?

ВИЕ ИЗБИРАТЕ
Вие можете сами да изберете застрахователната сума, срока на застраховката и покритията, за които искате да се застраховате.

Пример:
При сключване на застраховката на застрахователна сума 15 000 EUR за срок 7 дни, Вие заплащате цена от 5,50 EUR/10,75 лв./ с покритие 24 часа в денонощието и валидност извън територията на Република България. При възникване на злополука или акутно /остро/ заболяване по време на престоя Ви в чужбина Вие получавате възможност за медицински прегледи, консултации, болнично или амбулаторно лечение без ограничение, закупуване на медикаменти, спешно стоматологично лечение и/или репатриране.

КАК ЩЕ СЕ ПОГРИЖИМ ЗА ВАС?
ЕвроКрос Интернешънъл – нашата Асистанс компания заплаща на място всички гореспоменати медицински разходи до 15 000 EUR – договорената застрахователна сума в полицата. При сключено допълнително покритие Вие и/или ползващите лица получавате и допълнителни обезщетения. Винаги можете да получите компетентни съвети от нашите служители в многобройните ни офиси в София и страната и от всички наши над 2500 представители.

застраховки BULINS мобилна група