аксесоари за GSM
Застраховки BUL INS bul ins застраховки автокаско и гражданска отговорност http://aksesoari-gsm.com/
СЕО оптимизация

Офиса се намира в кв."Дианабад", предлага всички видове застраховки, подготовка на документи за огледи и щети, сервиз на автомобили!

 

zastr
SEO оптимизация
ftg

 

ОБРАТНО

 

КАКВО ПРЕДСТАЛЯВА?
Целта на застраховката гражданската отговорност е да предпази другите от Вашите волни или неволни действия, докато шофирате автомобила си. На всеки се случва да направи пътно транспортно произшествие, но не всеки може да плати за щетите, които е причинил. За това и законът задължава всеки притежател на МПС да притежава тази гаранция спрямо останалите физически и юридически лица.

ЗАЩО ДА Я ПОЛЗВАМ?
Защото е задължителна... Притежателите на автомобили в Република България са задължени законово (Условията на тази застраховка са определени с НАРЕДБА № 18 от 10.11.2004 г. за задължителното застраховане на Комисия за финансов надзор и в съответствие със Закона за застраховане.) да притежава Застраховката "Гражданска отговорност".


ПРЕД КОГО ЩЕ ТИ ПОСЛУЖИ?
С новите промени в НАРЕДБА № 18, застраховката се сключва за срок не по-дълъг от 12 месеца и не по-кратък от 1 месец. Собствениците, ползвателите или държателите на моторни превозни средства, придобити през текущата година, са задължени преди тяхното регистриране пред органите на КАТ, но най-късно в 15-дневен срок от възникването на застрахователния интерес, да сключат задължителна застраховка “Гражданска отговорност”.

КАКВО ОЩЕ ПОЛУЧАВАТЕ ОТ НАС?

При сключване на застраховка "Гражданска отговорност" ЗД „Бул Инс“ АД покрива риска от причинените по Ваша вина щети на територията Европейския съюз. Ако обаче искате да напуснете границите на България ще ви е необходим международен сертификат „Зелена карта”. За повече подробности, моля погледнете секцията „Зелена карта“.

КАК МОГА ДА ПЛАТЯ?

ЗД „Бул Инс” АД ви предоставя възможност да заплатите застрахователната премия както еднократно, така и разсрочено.

 КАКВО ДА НАПРАВИТЕ ПРИ НАСТЪПВАНЕ НА ПТП?
Първото нещо, което трябва да направите при настъпване на ПТП е обаждане на  Бърза помощ/ ако има ранени/ и  да се свържете с нашите мобилните групи на телефон 0800 16 668.

СВАЛИ: Тарифа за сключване на застраховка "Гражданска отговорност" в ЗД "Бул Инс" АД

СВАЛИ: Двустранен констативен протокол

СВАЛИ: Вътрешни правила по уреждане на претенции

 

застраховки BULINS мобилна група

СЕО оптимизация на сайт коли под наем
новини,политика,коментари,интервюта коли под наем рен а кар
спорт,резултати,класиране,футбол,формула1 коли под наем рент а кар
by smuggler@abv.bg